Advertisement

Antalya Da Yangın / Antalya Da Yangin Sonrasi Cikan Manzara Dikkat Cekti - Antalya'da plastik fabrikasında yangın devam ediyor ekiplerin alevlerle mücadelesi sürüyor i̇ha 23 temmuz 2021 cuma, 00:41 güncelleme:

Antalya Da Yangın / Antalya Da Yangin Sonrasi Cikan Manzara Dikkat Cekti - Antalya'da plastik fabrikasında yangın devam ediyor ekiplerin alevlerle mücadelesi sürüyor i̇ha 23 temmuz 2021 cuma, 00:41 güncelleme:. Yangın, ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı. Antalya'da bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, hava ve karadan müdahale ediliyor. Osmaniye, adana, kayseri, uşak ve mersin'de yangın çıktı. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Zaman zaman patlamaların olduğu trafo, mahallede kısa süreliği paniğe neden oldu. Bakan koca acı haberi paylaştı! İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Hastaneler tahliye edildi evler boşaltıldı. Öğretmenevleri mahallesi'ndeki elektrik trafosundan dumanlar yükseldiğini fark edenler, durumu itfaiye ve elektrik dağıtım şirketine bildirdi.

Antalya Da Korkutan Yangin Imdat Bogulacagiz Burada Yeni Safak
Antalya Da Korkutan Yangin Imdat Bogulacagiz Burada Yeni Safak from img.piri.net
4 ayrı yerde yangın var.. Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Yangında 15 dönüm makilik alan, 20 adet zeytin ağacı ve çam ağaçları zarar gördü. Çıkan yangın kısa sürede zeytinliğe de yayıldı. Überzeugen sie sich von unseren zahlreichen urlaubsangeboten. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık bölgede yangın yangın çıktı. Antalya'daki büyük yangının söndürülme çalışmaları sürerken 5 ayrı şehirden daha korkutan haberler geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arazöz ve yangın söndürme helikopteri sevk edildi.

Osmaniye, adana, kayseri, uşak ve mersin'de yangın çıktı.

Kktc ve türkiye'nin haklarını savunurken tereddüte düşmeyiz. Osmaniye, adana, kayseri, uşak ve mersin'de yangın çıktı. Antalya'nın konyaaltı ilçesindeki bir trafoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Antalya'daki organize sanayi bölgesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Öğretmenevleri mahallesi'ndeki elektrik trafosundan dumanlar yükseldiğini fark edenler, durumu itfaiye ve elektrik dağıtım şirketine bildirdi. Antalya'da bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Yeniköy, evrenseki ve kalemler mahalleleri boşaltıldı. Antalya`nın manavgat ilçesinde öğle saatlerinde 2 farklı noktada yangın başladı. Antalya manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi sürüyor. Antalya gazipaşa'da kızılçamla kaplı ormanlık alanda dün gece henüz bilinmeyen bir nedenle 4 farklı noktada yangın çıktı. Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Antalya gazipaşa'da kızılçamla kaplı ormanlık alanda dün gece henüz bilinmeyen bir nedenle 4 farklı noktada yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da. Antalya'da plastik fabrikasında yangın devam ediyor ekiplerin alevlerle mücadelesi sürüyor i̇ha 23 temmuz 2021 cuma, 00:41 güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Yangının kontrol altına alındığını ifade eden antalya valisi.

Wkuj52geqhykum
Wkuj52geqhykum from idsb.tmgrup.com.tr
Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. Yeniköy, evrenseki ve kalemler mahalleleri boşaltıldı. 4 ayrı yerde yangın var.. Yangından etkilenen 3'ü yanık, 2'si kırık, 57'si dumana maruz kalan 62 kişi tedavi altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde dün 4 ayrı noktada orman yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. İtfaiye ekipleri, zaman zaman patlama sesleri duyulan trafodaki yangını, uzun uğraş sonucu söndürdü. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık bölgede yangın yangın çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Havadan ve karadan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık bölgede yangın yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, zaman zaman patlama sesleri duyulan trafodaki yangını, uzun uğraş sonucu söndürdü. Ekipler alevlerin petrol istasyonuna ulaşmaması için mücadele ediyor. Schnell und sicher online buchen. Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, hava ve karadan müdahale ediliyor. Antalya'daki büyük yangının söndürülme çalışmaları sürerken 5 ayrı şehirden daha korkutan haberler geldi. Bakan koca acı haberi paylaştı! Yangın, dün konyaaltı ilçesi öğretmenevleri mahallesinde yer alan bir sitenin bahçesindeki trafoda meydana geldi. Yeniköy, evrenseki ve kalemler mahalleleri boşaltıldı.

Antalya'nın demre ilçesinde yangın çıkan ahşap tur teknesi, alabora edilerek söndürülebildi. Antalya'da bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Buchen sie jetzt ihren pauschalurlaub in antalya einfach und sicher bei fti! Yangın, dün konyaaltı ilçesi öğretmenevleri mahallesinde yer alan bir sitenin bahçesindeki trafoda meydana geldi.

Mkgtva5hnyinom
Mkgtva5hnyinom from iatkv.tmgrup.com.tr
Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Tom barrack, 250 milyon dolar. Öğle saatlerinde serik ilçesinin berendi ve çanakçı mahallelerinde meydana gelen yangın, rüzgarın. Ekipler alevlerin petrol istasyonuna ulaşmaması için mücadele ediyor. Antalya'da bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'da makilik alanda yangın çıktı. Bakan koca acı haberi paylaştı!

Ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü.

Yangın, ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı. Antalya'da plastik fabrikasında yangın devam ediyor ekiplerin alevlerle mücadelesi sürüyor i̇ha 23 temmuz 2021 cuma, 00:41 güncelleme: Antalya'da trafoda çıkan yangın söndürüldü 27.07.2021 16:10 edinilen son dakika haberine göre antalya'nın konyaaltı ilçesindeki bir trafoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yeniköy, evrenseki ve kalemler mahalleleri boşaltıldı. Antalya gazipaşa'da kızılçamla kaplı ormanlık alanda dün gece henüz bilinmeyen bir nedenle 4 farklı noktada yangın çıktı. Ekipler alevlerin petrol istasyonuna ulaşmaması için mücadele ediyor. Google haberlere abone ol 30 temmuz 2021 09:04 son güncelleme: Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Öğretmenevleri mahallesi'ndeki elektrik trafosundan dumanlar yükseldiğini fark edenler, durumu itfaiye ve elektrik dağıtım şirketine bildirdi. Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar